Партньори

 • Baumit

  Baumit

  Баумит България предлага топлоизо ...

  Баумит България предлага топлоизолационни системи, мазилки и бои, замазки и нивелиращи смеси, хидроизолационни системи, лепилни и фугиращи смеси с марка Баумит, както и продукти на строителната химия с марка Мурексин.

 • Winerbrger

  Winerbrger

  Винербергер е най-големият произв ...

  Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 200 завода в 30 държави.

 • MAPEI

  MAPEI

  Mapei е сред водещите световни пр ...

  Mapei е сред водещите световни производители на химически продукти за строителната индустрия. Предлагат дълготрайни висококачествени продукти, които са съобразени както с нуждите на планетата, така и с тези на хората. Прилагат този подход, допринасяйки както за най-важните архитектурни и инфраструктурни проекти в световен мащаб, така и по отношение на проекти в жилищната индустрия и реновиране на исторически сгради.

 • TITAN Златна Панега Цимент

  TITAN Златна Панега Цимент

  „Титан Златна Панега цимент” АД е ...

  „Титан Златна Панега цимент” АД е един от основните производители на цимент в страната. Компанията има бетонови възли в два от най-големите градове и работи върху разкриването на кариери за чакъл и пясък.

 • Rehau

  Rehau

  REHAU e водещ лидер в областта на ...

  REHAU e водещ лидер в областта на системите за производство на дограма в Европа. Германският концерн предлага широк спектър от предложения: от системи за прозорци, фасади, повдигащи - плъзгащи врати, входни врати, зимни градини и тераси до ролетни щори, капаци за прозорци, вътрешни подпрозоречни первази.

 • Rofix

  Rofix

  RÖFIX - Оптимизирани строителни м ...

  RÖFIX - Оптимизирани строителни материали и топлоизолационни системи - това е концепцията за дълготрайни сгради, които могат значително да минимизират разхода на енергия или отопление.

 • Schneider Electric

  Schneider Electric

  Schneider Electric - глобалният с ...

  Schneider Electric - глобалният специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията.

 • KNAUF

  KNAUF

  Компанията Кнауф е лидер на пет к ...

  Компанията Кнауф е лидер на пет континента като производител и доставчик на продукти с гарантирано качество в сферата на строителството.

 • VELUX

  VELUX

  Вече повече от 75 години Групата ...

  Вече повече от 75 години Групата VELUX създава по-добра среда за живот за хората по света. Страст към дневната светлина, свежия въздух и по-добра жилищна среда.

 • Legrand

  Legrand

  Legrand е световният специалист в ...

  Legrand е световният специалист в продуктите и системите за електрически инсталации и информационни мрежи.

 • FIBRAN

  FIBRAN

  FIBRAN е специализирана в производст ...

  FIBRAN е специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата, които се предлагат по целия свят, чрез дъщерни дружества, представителни офиси и търговски партньори.
 • HL-България

  HL-България

  HL-България - пълен асортимент от ...

  HL-България - пълен асортимент от сифони, воронки и принадлежности за сградната канализация на австрийскя лидер HL Hutterer & Lechner GmbH

 • DIADOORS

  DIADOORS

  Производство и продажба на луксоз ...

  Производство и продажба на луксозни блиндирани и интериорни врати.
  Оптроника ЕООД е българска фирма производител на блиндирани и интериорни врати. С  опит, датиращ от 1994 година, екипът е разработил и патентовал търговска марка Диадоорс - символ на европейско качество и конкурентна цена.

 • TECHPRO&CO

  TECHPRO&CO

  TechPro е водещ производител на ...

  TechPro е водещ производител на широка гама от асансьори и подемни съоръжения - с хидравлично или въжено задвижване – с машинно или без машинно помещение – в голям диапазон от товароподемност и разнообразен дизайн.

 • ТМТ ЕЛКОМ

  ТМТ ЕЛКОМ

  ТМТ ЕЛКОМ са специализирани в тър ...

  ТМТ ЕЛКОМ са специализирани в търговията на едро и дребно с електроматериали, кабели, всички видове осветителни тела, ниско-волтажна и високо-волтажна апаратура, всичко нужно за електрообзавеждането на една сграда. Наличието на инженерингови звена във всеки от обектите е допълнителен фактор за успешната фирмена дейност.

 • Баущоф + Метал

  Баущоф + Метал

  Баущоф + Метал ООД

  Баущоф + Метал ООД е търговско дружество, специализирано в областта на довършителните работи и сухото строителство. Фирмата е част от австрийския концерн Баущоф+Метал, който предлага стоките и услугите си с еднакво високо качество в 125 филиала в Европа.

 • ЩРОМ

  ЩРОМ

  ЩРОМ ЕООД е една от водещите фирм ...

  ЩРОМ ЕООД е една от водещите фирми за строителни материали и системни решения на българския пазар.

 • Босстор

  Босстор

  Босстор ООД е лидер във вноса и п ...

  Босстор ООД е лидер във вноса и продажбата на едро и дребно на всички видове строителни материали и системи.

 • Арма Груп

  Арма Груп

  Арма Груп предлага широка гама от ...

  Арма Груп предлага широка гама от строителни материали и арматурни заготовки. Работата с доказани производители на тухли, керемиди, сухи смеси и разтвори, топлоизолаций, лепила, шпакловки, мазилки и други допринася за меко казано перфектна комбинация от първокласни материали.

 • Стенор

  Стенор

  Фирма „Стенор” ООД е една от утвъ ...

  Фирма „Стенор” ООД е една от утвърдените фирми в строителния сектор в България. Основен предмет на дейност е продажба и отдаване под наем на висококачествено кофражно оборудване, фасадни скелета, офисни и санитарни фургони за строителството и системи за укрепване на ВиК изкопи.

 • Стройрент

  Стройрент

  Стройрент се занимава с отдаване на ...

  Стройрент се занимава с отдаване на строително оборудване и механизация под наем от 2006г. Компанията покриваща най-голям асортимент от оборудване, приложимо в жилищното и инфраструктурно строителство, при организиране на мероприятия, ремонтни дейности и почиствания. За да получите качествено обслужване е важно да имате сигурнен и бърз доставчик – Стройрент ще покрие всички Ваши изисквания.
 • БУЛТЕКС 99

  БУЛТЕКС 99

  БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана ...

  БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Техните продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

 • Евромастер Импорт-Експорт ООД

  Евромастер Импорт-Експорт ООД

  „Евромастер Импорт Експорт ООД“ е ...

  „Евромастер Импорт Експорт ООД“ е основана през 1992 г. и днес е лидер на Българския пазар на професионални и хоби инструменти, постигайки устойчив растеж през годините.

 • BOSCH

  BOSCH

  Бош разработва висококачествени и ...

  Бош разработва висококачествени и иновативни електроинструменти, които гарантират професионални резултати във всички области на индустрията и занаятчийството. Инструментите им са надеждни, мощни и здрави, отговарят на най-високите изисквания и улесняват работата. Акумулаторните инструменти на Бош се отличават с особено дългия си живот и високата си производителност.

 • MAKITA

  MAKITA

  МАКИТА е сред най-опитните и авторит ...

  МАКИТА е сред най-опитните и авторитетни производители на професионални инструменти в целия свят.
  В световен мащаб МАКИТА е най-големият производител на акумулаторни инструменти.
 • HILTI

  HILTI

  Машини, оборудване, инструменти, ...

  Машини, оборудване, инструменти, консумативи, инженерни решения и софтуер за строителната индустрия.